IF Götas forum

Full version: Tjurruset
Du ser för närvarande en nerbantad version av innehållet. Se den fulla versionen med ordentlig formatering.
Tuff bana,hatar att springa över sten resp stigar utan markering,ramlade ett antal gånger ändå väldigt roligt och omväxlande jämfört med vanliga tävlingar.Nöjd med plac 23.Bra genomförare inför Lidingölöoppet.
Här är mitt GPS-spår
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=...rruset.kml

Ska se se om jag lyckas lägga spåret på en annan karta än Google's karta. Tex så är eniro-kartan mycket bättre.

Jo, sen själva loppet...
Jag borde med den form jag hade i tisdags springa snabbare. Lyckas aldrig få till det på Tjurruset. Behöver nog vila en del till. Tror ev att multisporttävlingarna slitit på kroppen.

/Lars
Lundegård:
Stället jag bestälde skor på heter http://www.wiggle.co.uk/d/Run/8/1/1/
Man kan välja att visa priser i SEK och välja att priser ska visas för leverans till sverige rätt långt uppe i mitten på sidan.

Beställde på lördagen och fick skorna på fredagen veckan, alltså efter 5 arbetsdagar.

Finns dock en affär som några på jogg.se handlat från som heter http://www.startfitness.co.uk/
Som har ändå lite billigare priser men inte fri frakt som wiggle har då man handlar för över 50 pund så kanske de inte blir billigare. Dock kanske vissa modeller bara finns på ena stället.

På wiggle när man bställer så gör man det i UK storlekar men det finns en jämförelsetabbel där man kan se vilken US storlek det motsvarar. T.ex. då jag bställde en UK8.5 fick jag en US9:5 vilket jag brukar ha, men tänk på att kolla i den tabellen först så man vet vilken UK storlek man ska välja.
Referens-URL:er