IF Götas forum

Full version: Träning 14/6 - säsongsavslutning
Du ser för närvarande en nerbantad version av innehållet. Se den fulla versionen med ordentlig formatering.
Hej Big Grin

Nu börjar det närma sig Karlstad Stadslopp och därmed också säsongsavslutning för löpgrupp medel!

Som vi nämnt på träningarna så kommer årets avslutning ske i samband med manifestationen "Sverige på fötter". Projektet genomförs av Svenska löpare och postkodlotteriets idrottsstiftelse och går av stapeln tisdagen den 14:e mellan kl 17 och 18. Olika grupper samlas och utgår från olika platser i stan med slutdestination Tingvalla IP. Målet är att få så många som möjligt att röra sig under denna timme (motionens "earth hour").

Vi kommer att samlas vid Sundstatjärn (stranden) kl 17. Passet kommer att vara en tappering/uppladdning inför Stadsloppet. Om det är några som har svårt att hinna till kl 17 så går det utmärkt att möta upp gruppen och haka på under passet. Vi kör uppvärmningen på cykelvägen längs älven norrut (mot älvkullegymnasiet-över Borgmästarbron-Scandic Klarälven). Intervallerna/tapperingen kör vi bakom hotellet, 400m intervall med 600m joggvila (1km slingan som användes på Karlstad 6h).

Ca kl 17:45 joggar vi mot Tingvalla i samlad trupp. Där kommer vi bjudas på dryck och tilltugg. Dessutom kommer den största gruppen att belönas med ett fint pris Smile

Vi kommer även dela ut några ytterligare priser i samband med passet Cool

Så hoppas nu att så många som möjligt vill vara med på tisdag Big Grin Big Grin Big Grin
Vi ses!
//Malcolm & Anna
Referens-URL:er