IF Götas forum

Full version: Inbjudan/Anmälan Frykstahöjden uphill race 3 Maj
Du ser för närvarande en nerbantad version av innehållet. Se den fulla versionen med ordentlig formatering.
Bryngfjorden uphill race byter plats och namn till Frykstahöjden uphill race. Konceptet är dock det samma från förra året. En tävlingsklass och en motionsklass. Tävlingsklassen liknar upplägget i en skidsprint med kval och utslagningsheat. I Motionsklassen har man 1 timme på sig att bestiga backen i sin egen takt. Anmälningsavgiften är fortfarande 0 kr. Vi har istället en insamling till Barncancerfonden som man frivilligt får skänka till.
Följ facebook-sidan "Frykstahöjden uphill race" för mer info.

Göta-löpare kan anmäla sig här med namn, klass och mail.


Inbjudan:[attachment=271]
Anmäler mig

Linda Take - 73 Tävlingsklass
Vi har valt att inte ställa in loppet. Men istället göra två små lopp. Motionsklassen startar 9:30 och tävlingsklassen startar 12:00. Det är ett maxtak på 35 deltagare i varje klass. Har bytt ut länken till inbjudan till den senaste. Mer info om loppet och hur vi anpassar oss efter riktlinjerna med corona kommer på facebooksidan "Frykstahöjden uphill race".
Christoffer Skantz-85 Tävlingsklass
David Kjellén -95 Tävlingsklass
Efter att friidrottsförbundet har valt att pausa alla seniortävlingar väljer vi att ställa in seniorklassen och motionsklassen.

Ungdomsklassen kommer dock gå som planerat. Då vi väldigt gärna vill testa Frykstabacken som tävlingsbana. Så för dom födda 2002 och senare går det fortfarande bra att anmäla sig.

Kvalet startar 12:00
Referens-URL:er