IF Götas forum

Full version: Frykstahöjden backyard ultra 30 maj
Du ser för närvarande en nerbantad version av innehållet. Se den fulla versionen med ordentlig formatering.
Jag kommer att arrangera en backyard ultra den 30 maj. Har just nu bara gjort en liten privat grupp om loppet på Facebook. Kommer till veckan skapa en offentlig inbjudan på Facebook. Loppet har en maxgräns på 40 personer. Så ger er i Göta ett litet försprång att anmäla er om det är någon som är sugen att testa en backyard.

Info om loppet från Facebook-sidan:
Nu när det nästan inte finns några tävlingar tänkte jag arrangera en egen liten backyard ultra. 6.7 km varje timme tills man inte orkar/vill längre. Max 40 pers.

Banan har start och mål på Frykstahöjden i Kil. Banan är inte helt spikad än, men kommer bestå av en blandning av motionsspår, stig, grusväg och asfalt. Det kommer finnas tillgång till toalett. Avvaktar med utvecklingen av covid-19 om det kommer finnas möjlighet att vara inomhus under pausen eller om allt sker utomhus.

Anmälningsavgiften är 200 kr. Anmälan skickas till rangelind@hotmail.com med namn, födelseår och ev klubb. Vid anmälan får ni ett Swish-nummer att skicka anmälningsavgiften till.

Energi: kommer finnas lättare förtäring med bland annat godis, chips, nötter, kakor, smörgås, vatten, cola och pizza (pizzan serveras efter varv 8). Så långt det räcker, så ta gärna med lite eget också.

Frågor: rangelind@hotmail.com
Referens-URL:er